Exkluzivní wellness propojený s pohodovou terasou

EXKLUZIVNÍ WELLNESS PROPOJENÝ S POHODOVOU TERASOU

Střední Čechy

Co takhle celoroční koupání v bazénu? K tomu vířivku, saunu, pohodovou terásku a klidně i archivní sklípek. To všechno vám nabídne stylové privátní wellness. Pro našeho klienta - milovníka archivních vín a cizokrajných rumů, je soukromé wellness splněným snem: může s rodinou relaxovat u bazénu, dopřávat si šampaňské ve vířivce nebo lenošit na luxusní venkovní terase. Relaxační zónu terasy s výhledem do zahrady rád využívá také při své práci na home office. Prostě luxusní pohodička.

gallery image

Na začátku byl hotový projekt z dílny šikovné designérky. Byli jsme osloveni s návrhem řešení dlažby okolo bazénu a na terasu. Cílem bylo oba prostory propojit světlou dlažbou v jeden celek. Bazén byl zde jasnou dominantou, proto jsme mu věnovali náležitou péči. Při osobní schůzce jsme s klientem a stavební firmou probrali postup, jak vše stavebně připravit a na co všechno pamatovat. K tomu jsme si podlahu důkladně zaměřili a v ateliéru přenesli do precizního plánu pokládky.

Aby byl bazén perfektní, tak jsme ze shodné dlažby vyrobili unikátní bazénové lemy, které po nalepení zajedou až pod vodu. Fólie tak není vidět a bazén působí jako celokeramický. K tomu jsme vyřešili řadu důležitých detailů: speciální kusy bazénových lemů v rozích či důmyslné uložení dlažby okolo vířivky, kde musel být zajištěn přístup do servisní šachty. Zásluha na řešení celého interiéru patří šikovné designérce, která jej doslova rozsvítila parádním napínaným stropem nad bazénem, stěny oživila skládaným kamenem a terasu doplnila o moderní nábytek se zavěšenou houpačkou.

Toužíte také po luxusním privátním wellness? Pokud ano, kontaktujte nás.