Designové baterie. Klenot vaší koupelny

DESIGNOVÉ BATERIE. KLENOT VAŠÍ KOUPELNY

Koupelnová baterie je estetickým vrcholem každé designové koupelny. Je to právě baterie, která prozradí, zda je koupelna opravdu vyladěná do všech detailů. Každá návštěva, která vstoupí do vaší koupelny, se zaměří právě na baterii: Jí se bude dotýkat, zkoušet její funkčnost a komfort, a hlavně hodnotit, jak zapadá do konceptu koupelny a jak ji celou reprezentuje. Baterie je jako vzácný šperk, a stejně pečlivě jako drahokam či klenot ji proto také musíme vybírat.

Toto video je uloženo na YouTube. Pokud jej přehrajete,
souhlasíte s Podmínkami poskytovaní služeb, ktere naleznete zde.

Bateriím v noblesním italském stylu obzvláště sluší černá a bílá barva. Černé baterie evokují moderní design, luxus a technologickou vytříbenost. Bílé baterie jsou staletími vyzkoušená klasika a zosobnění tradiční italské elegance. Stále oblíbenější je také vzhled broušeného kovu, který jako jediný můžete mít v 3D povrchu. Ať už zvolíte jakékoli barevné řešení, dbejte na sladění všech baterií do jednoho designu a barvy napříč celou koupelnou: od umyvadla a vany až po sprchu.

Volně stojící baterie z podlahy jsou ideálním doplňkem volně stojící vany. Tyto vany jsou naprostým vrcholem koupelnového designu a skvěle se hodí do velké koupelny, kterým dodají ještě více prostoru a vzdušnosti. Nádherná výrazná armatura, stojící z podlahy, skvěle podtrhne eleganci volně stojící vany a poskytne dokonalý komfort při očistě těla. Navíc se velmi snadno čistí. Co jiného odliší noblesní a skvěle vyladěnou italskou koupelnu od hezkého, ale průměrného prostoru, než právě krásná volně stojící baterie?

gallery image

Do velkého sprchového koutu ideálně patří obrovská stropní sprcha. Královna mezi sprchami, vybavená řadou funkcí včetně osvětlení a zvuku, vykouzlí u vás doma úžasné privátní wellness. Můžete si navolit třeba tropický déšť, kdy sprcha jednu každou kapku přifoukne vzduchem, takže místo ostrého proudu bude celé tělo hýčkáno příjemnou masáží. K tomu relaxační hudba a emotivní světelné efekty – a vyjdete ze sprchy pokaždé jako znovuzrození. Pod velkou stropní sprchu se vejde více lidí najednou, což ocení zejména děti, které se rády sprchují společně.

Venkovní sprcha musí být stejně dokonalá jako váš stylový bazén. Zvláště pokud máte bazén se slanou vodou, potřebujete se po koupání opláchnout sladkou vodou – pak rozhodně potřebujete komfortní a elegantní sprchu. Venkovní sprcha dotváří prostor vaší terasy či zahrady, je všem na očích, přitahuje pozornost – ať je tedy náležitě reprezentativní! Zároveň musí být praktická, komfortní a dost odolná na to, aby vydržela krásná mnoho let. Umocněte italskou eleganci své terasy s bazénem krásnou sprchou.

gallery image

Koupelnové baterie i sprchy si zkrátka zaslouží náročný výběr. Jsou nejdůležitějším koupelnovým prvkem, který má sjednotit vzhled koupelny a dotváří dojem z celého prostoru. Dbejte proto na sjednocení: sifon i rohové ventily si zaslouží stejnou barvu jako samotná baterie. Vybírejte si armaturu nejen podle skvělého vzhledu, ale také s ohledem na její komfortní ovládání a odolnost. S výběrem nejvhodnější baterie vám rádi poradíme. Vaše skvělá koupelna si přece zaslouží stylovou baterii a komfortní sprchu.