Developerské projekty: Promyšlené bydlení vaše klienty nadchne

DEVELOPERSKÉ PROJEKTY: PROMYŠLENÉ BYDLENÍ VAŠE KLIENTY NADCHNE

Budoucnost bydlení patří promyšleným konceptům a pečlivému řešení všech detailů. My v RIVESTI jsme vizionáři a měníme zlozvyky developerů a investorů, kteří dávají i do nových domů a bytů velmi levný sortiment. Bydlení na úrovni si zaslouží perfektní koupelnu s krásnou velkoformátovou dlažbou, nádhernou sanitou prestižnějších značek, a především sofistikovaný koncept, který učiní z koupelny nejoblíbenější místo vysněného bydlení vašich klientů.

gallery image

Dopřejete svým klientům to nejlepší, nebo podlehnete diktátu levnosti a pojmete koupelnu jako přehlídku výprodeje z palet velkoobchodů? Neshazujte hodnotu svých nových domů a bytů levnými detaily. Odfláknutý koncept koupelny a tuctové zařízení zbytečně devalvují celek, na němž jste si přeci dali tolik záležet – od projektu až po realizaci. Vyladěná koupelna a kuchyně je totiž to, co obdivují a oceňují klienti nejvíce. Vaši zákazníci si zaslouží dokonalost ve všech ohledech – pak budou nadšení. A nadšený klient se vždycky vyplatí. Pojďte do developerských projektů se spolehlivými partnery, kteří vám ke spokojeným zákazníkům otevřou dveře.

Odlište se a stavějte rovnou s přidanou hodnotou a to bez komplikovaných klientských změn. My vám pomůžeme učinit z obyčejného bydlení minimálně vyšší standard, či rovnou luxusní nadstandard. Nemovitosti s přidanou hodnotou se navíc prodávají za vyšší cenu, rychleji, a hlavně s pocitem perfektně odvedené práce.

S partnerem RIVESTI získáte cenné benefity:
  • Navrhneme promyšlené řešení koupelen, které se bude líbit
  • Zpracujeme realistické 3D vizualizace
  • Pomůžeme vám s kvalitní webovou prezentací
  • Možnost profesionálního nafocení

gallery image

Výhody partnerství:
  • Dokonale řešené koupelny máte hotové ještě před zahájením prodeje staveb
  • Odpadají tak potíže s návazností řemesel
  • Kolaudace bez průtahů
  • Rychlejší zbavení úvěrové zátěže díky rychlejšímu prodeji

Současně vás bude těšit uznání klientů, kteří se mohou ihned nastěhovat do vysněného domu či bytu, doladěného do nejmenších detailů. Kdo by nechtěl rychleji dosáhnout na dokonalé bydlení?

Podívejte se, jak to umíme! Prohlédněte si příklad dokončené výstavby moderních rodinných domů kousek od Prahy v Nové Chýni, která nese příznačný název Slunečná alej. Když dostaneme od developerů plnou důvěru, výsledek stojí vždy za to. Dopřejte svým klientům promyšlený koncept koupelen a staňme se partnery právě nyní.

gallery image