Kdo jsme a co umíme

PŘÍBĚH RIVESTI

Potkali jsme se, abychom umožnili lidem plnit si sny o krásném bydlení. Jsme dvojice protikladů, které se navzájem doplňují. První je umanutý vizionář, který chce Čechům dopřát pravý italský luxus a jde si tvrdošíjně svou cestou. Druhý je perfekcionista a nadšenec, který po letech práce v oblasti velkoobchodu zjistil, že průměr mu nestačí a chce lidem dávat to nejlepší - kvalitní, originální a jedinečné. Tak vzniklo dnešní RIVESTI.

gallery image

Umanutý vizionář je Richard Lipovský, který se prodeji značkových italských obkladů věnuje již od přelomu milénia, a od roku 2008 založil vlastní značku. Je tak jedním z průkopníků velkoformátových dlažeb v tuzemsku a člověk, který Čechy naučil milovat pravou italskou noblesu a eleganci. Jeho specializací je osobní jednání s klienty v ateliéru, profesionální 3D vizualizace, designová řešení z velkoformátových dlažeb do koupelen i celého domu.

Technik zběhlý od průměru k luxusu je Jan Zatloukal, který pracoval přes deset let ve známém velkoobchodě s obklady. Rozhodnutí dávat lidem už jen špičkovou kvalitu tedy zrálo dlouho, ale u milovníka krásných materiálů a precizních technických řešení nemohlo dopadnout jinak. Před lety se definitivně vydal plnit náročným zákazníkům jejich sny. Dlouhá léta zdokonalování technických i estetických dovedností přetavil v hlubokou znalost především problematiky pokládky dlažeb u bazénu a teras a dnes patří k předním expertům v celém Česku.

Spojili jsme se roku 2019 a od té doby plníme zákazníkům sny o jedinečném bydlení. Luxusní koupelny, kuchyně, terasy, bazény i celé domy, nádherná velkoformátová dlažba, designová sanita, a především detailně promyšlené koncepty, vycházející z dokonalého porozumění vašim přáním, to jsou naše hlavní přednosti. Ke každému interiéru přistupujeme s pokorou, ale zároveň s vášní. Naše motto zní „Design je naše cesta“ a bereme jej jako závazek neusnout na vavřínech, inovovat, vybírat nejkvalitnější materiály, zkrátka poskytnout našim klientům ještě krásnější bydlení, než si sami vysnili.