Elektrické vytápění v koupelně. Komfort, který hřeje

ELEKTRICKÉ VYTÁPĚNÍ V KOUPELNĚ. KOMFORT, KTERÝ HŘEJE

Vystoupit z vany nebo sprchy na komfortně vyhřátou dlažbu – co může být příjemnějšího? Relaxace nekončí očistou a zážitek trvá dál. Rozkoš z lázně, vířivky nebo sprchy s efektem tropického deště, to vše by nebylo dokonalé bez vytápěné dlažby. Právě vytápění je tím, co povyšuje krásnou a stylovou koupelnu, na absolutní luxus. Vytápění, to je high tech řešení, nejvyspělejší technologie ve vašich službách, bezpečí a komfort uprostřed elegance. Spojení elektrického podlahového topení Schlűter Ditra Heat Duo s velkoformátovou dlažbou je prostě top.

Toto video je uloženo na YouTube. Pokud jej přehrajete,
souhlasíte s Podmínkami poskytovaní služeb, ktere naleznete zde.

Vytopte si koupelnu předem a vstupte rovnou do parádně vyhřátého prostoru. Podlahové topení lze ovládat nejen přes dotykový termostat, ale i na dálku přes mobilní aplikaci. Představte si, jak se vracíte domů po náročném dni, venku prší, ledový vichr naráží do skla auta, a vy se celou dobu těšíte na teplo domova a horkou vanu. Místo chladné dlažby vás čeká předem vyhřátá koupelna, v níž se vám okamžitě rozlije po celém těle slastné teplo. Stejně tak si můžete časovač nastavit na pravidelné spouštění před probuzením, abyste i v zimě začínali den v příjemně teplé koupelně.

Vyhřejte si nejen podlahu, ale i stěnu. U stále oblíbenějších otevřených sprchových koutů typu Walk In, které nelze zavřít, a proto ani vyhřát jejich prostor, je elektrické vytápění do stěny skvělým řešením. Stačí zapnout termostat a celý sprchový kout se ihned začne vyhřívat ze všech stran. Co může být lepšího než vstoupit do stylového koutu na krásně teplou podlahu, zároveň vnímat teplo ze všech stran, a pustit si sprchu s efektem tropického deště?

Kombinujte podlahové topení se systémovým žlabem Schlüter Kerdi line. Díky usazení žlabu v extrudovaném polystyrenu lze dotáhnout topné kabely až k hraně žlabu, a díky tomu odpad nezapáchá. Celé sprchoviště krásně hřeje, vysychá a netvoří se plísně. Současně má žlab přímo z výroby navařenou hydroizolační manžetu, takže funguje jako stoprocentní hydroizolace.

gallery image

Jaké jsou další výhody elektrického vytápění podlah a stěn Schlűter Ditra Heat Duo. Je jich opravdu hodně:

  • Přímo ve sprchovém koutu, a přitom zcela bezpečně. Běžné elkektrické rohože až do sprchoviště zavést nemůžete, Schlűter Ditra Heat Duo bez obav.
  • Okamžité teplo. Díky termobariéře jde 80 % tepla nahoru.
  • Ztráta pouhých 20 %. U běžných systémů je ztráta tepla celých 50 %.
  • Separace a ochrana. Rohož přemosťuje trhliny v betonu až do šíře 2 mm, tím chrání dlažbu před prasknutím a vypraskáváním spár.
  • 100% hydroizolace celé koupelny. Po přepáskování spojů, hydroizolační páskou.
  • Bez plísní. Úplně. Topné kabely v separační rohoži vedou do sprchoviště až ke žlabu.
  • Ideální pro rekonstrukce a byty s minimální konstrukční výškou. Stačí pouze 5,5mm, lepidlo a dlažba.
  • Výborná kročejová izolace. Tlumí 13 decibelů. Sousedi vás budou milovat.
  • Sucho do 5 minut po vytření.
  • Vhodné pro alergiky. Nevíří prach jako radiátory. Sálavé teplo stoupá přímo z podlahy.

Podlahové vytápění je ideální také do dřevostaveb. Právě v dřevostavbách stojí za to si dopřát luxusní podlahovku nejen v koupelně, ale v celém domě. Díky uložení topných kabelů do rohože se lepená podlaha stává „plovoucí“. Nehrozí vypraskávání spár v dlažbě, které je pro dřevostavby typické. Zároveň se nemusíte omezovat velikostí dlažby a můžete si pořídit i do dřevostavby nádhernou velkoformátovou dlažbu, která povýší váš dřevem vonící domov na dokonalé luxusní bydlení.

Rádi by jste měli vyhřátou podlahu v celém bytě a nejen v koupelně? Elektrické podlahové vytápění Schlüter Ditra heat Duo je pro tyto účely skvělým řešením. Můžete si jej instalovat i během rekonstrukce. Instalace je snadná a rychlá. Navíc nepotřebujete souhlas sousedů. Ti naopak ocení, že budete mít pod dlažbou funkční kročejovou izolaci, jenž je součástí separační rohože a tlumí 13dB hluku! Hlavně však získáte nádhernou velkoformátovou dlažbu, která se za pár okamžiků dokonale vyhřeje pokaždé, když zatoužíte po teplu domova.

gallery image