Jak má vypadat elegantní koupelna

JAK MÁ VYPADAT ELEGANTNÍ KOUPELNA

Koupelna je nejintimnějším místem vašeho bydlení. Prostor, kde se cítíte bezpečně, kam se těšíte a do něhož se vždy budete rádi vracet. Proto musí být vaše koupelna naprosto skvělá. Vytvořte ze své koupelny opravdový chrám očisty pro tělo i duši. Povyšte obyčejnou koupel či sprchování na luxusní zážitek.

gallery image

Co může být krásnějšího než začínat den v nádherné koupelně? V prostoru, kde ladí každý detail a celek tvoří dokonalou harmonii? A lze snad zakončit úspěšný den příjemněji než parádní večerní koupelí nebo sprchou v překrásných designových kulisách? Dopřejte si ve své koupelně snů stejně úžasnou a stylovou relaxaci, jakou si před tisícovkami let užívali vznešení římští patricijové ve svých proslulých lázních. Koupelna v italském stylu je k tomu jako stvořená.

Elegantní koupelna rozhodně není výsadou velkých prostor. Sluší nejen vilám, domkům, ale čím dál častěji i bytům. Jediné, na čem záleží, je promyšlené zpracování prostorových dispozic, rozmístění sanity a funkčních prvků. S tím vám rádi pomůžeme – svěřte se s důvěrou do rukou týmu našich expertů.

Vana, nebo sprcha? Víte, že sprchy jsou dnes v luxusních koupelnách stejně žádané jako vany? Komfortní hlavové sprchy učiní z obyčejného sprchování mimořádně příjemný zážitek. Po náročném pracovním dni nebo po sportu si vychutnáte doslova každou kapku vody. Tyto sprchy totiž každou kapku vody přifouknou vzduchem, takže vzniká efekt zvaný tropický déšť – žádný ostrý a štiplavý proud, ale jen příjemná masáž padající vody, která potěší vaše smysly.

gallery image

Do komfortní sprchy patří podomítková termostatická baterie, která okamžitě namíchá příjemně teplou vodu. Jediný stisk tlačítka – a ihned si vychutnáváte svou relaxační sprchu v ideální teplotě. Žádné dlouhé odpouštění a plýtvání. Všechny baterie mají pojistku teploty vody do 40 ºC, takže jsou absolutně bezpečné i pro malé děti. Neční do prostoru, takže se o ně nezraníte. Lze je nadesignovat do různých povrchů: chrom, sklo, vybrané kovy či stále populárnějších barev : černá a bílá.

Do komfortního sprchoviště patří nepochybně stylová dlažba. Ta prostor koupelny opticky zvětší a sjednotí. Samozřejmostí je dnes kvalitní odtokový žlab (vaničky jsou dávno passé), který musí stíhat odvod vody z hlavových sprch, být stoprocentně hydroizolační – a pochopitelně také skvěle vypadat.

Chybí vaší koupelně už jenom více tepla? Vybrat si můžete z designových radiátorů nebo populárního elektrického podlahového topení. Pokročilá technologie umožňuje dovést vytápění podlahy zcela bezpečně až do sprchového koutu, čímž se celý prostor příjemně vytopí, a navíc po sprchování rychleji vysychá a nevznikají plísně.

gallery image

Nechejte svou koupelnu volně dýchat. Otevřete ji díky velkoformátovým obkladům a dlažbám v italském designu. Koupelna spoutaná malými dlaždicemi, v níž spára střídá spáru, vám nikdy neposkytne ten správný rozlet a pocit uvolnění. Pouze na velkých formátech vynikne kresba povrchů v těch nejoblíbenějších vzorech: noblesní mramor, tradiční kámen, elegantní kov, příjemné dřevo či moderní cementová stěrka. Vyberte si pro svou osobitou koupelnu obklady a dlažby z širokého spektra barev a v rozměrech od 60 x 120 cm až po 100 x 300 cm.

Koupelna z velkoformátových obkladů bude tak nádherná, že se jí budete chtít dotýkat. Povrchy z nejušlechtilejších keramických dlaždic vás budou svádět, abyste je vnímali nejen pohledem, ale i hmatem. Praskliny v kameni budou jako skutečné, žíla v mramoru se ve velkém formátu rozletí jako blesk, vyleštěný onyx bude mí hloubku přímo nekonečnou – a na dlaždice se vzorem dřeva si budete muset pokaždé sáhnout, abyste se ujistili, zda jde opravdu o keramiku a nikoli dřevo…

Váš výsostný prostor si zaslouží dokonalost v každém detailu. Základem je vždy již zmiňovaný promyšlený návrh dispozice prostoru, rozmístění sanity a funkčních prvků. Už vidíte svou novou koupelnu v italském stylu živě před sebou? My vaší fantazii ještě pomůžeme.

gallery image

A to za pomoci naší profesionální 3D vizualizace, do které promítneme následující:

  • Návrh promyšlené dispozice koupelny.
  • Spárořez z velkoformátových obkladů a dlažby.
  • Sanitu, která musí být krásná a stylově jednotná, jako celá koupelna.
  • Vzdušné a elegantní řešení pro úložné prostory a nábytek.
  • Poradíme s každým detailem. I tlačítku na WC věnujeme stejnou pozornost jako vaně či sprše.
  • Vše bude perfektně ladit.

Objednejte se do studia RIVESTI již dnes a udělejte první krok k vaší skvělé koupelně.
Máte to do Olomouce daleko? Řešte s námi vaši koupelnu i 3D vizualizaci online.