Jak vyřešit okolí bazénu z dlažby vč. bazénových lemů

JAK VYŘEŠIT OKOLÍ BAZÉNU Z DLAŽBY VČ. BAZÉNOVÝCH LEMŮ

Bazén je bezkonkurenčně nejoblíbenější místo v domě. Milují ho děti i dospělí a proto si zaslouží být po všech stránkách dokonalý. U plánování dlažby na terasu a dlažby okolo bazénu je třeba řešit řadu důležitých detailů a kroků, ještě před nákupem dlažby. Vyplatí se oslovit zkušené odborníky z RIVESTI, kteří rozumí všem krokům při realizaci a dokáží komunikovat se stavební firmou.

gallery image

Precizní přípravou vše začíná. Jistě budete řešit pozici bazénu, napojení terasy, sjednocení do perfektní roviny. Na to vše v RIVESTI při přípravě myslíme. Moderní bazén si zaslouží také perfektní zastřešení – to naplánujeme včetně dokonalého zapuštění kolejnic do dlažby tak, abyste o ně nezakopávali. A nyní to hlavní – samotná dlažba. Právě povrch rozhoduje o tom, zda bude váš bazén stylovým vrcholem celého domu. Designová velkoformátová dlažba v síle 2 cm, usazená precizně na terče – bez lepení, nemá konkurenci co se vzhledu a odolnosti týče. Váš bazén tak bude krásný stále, a nejen pár sezón. Pro dokonalou přípravu využijte službu VÝJEZD SE ZAMĚŘENÍM.

Hodně velká vychytávka je keramický bazénový lem. Lemy dokonale propojí bazén a terasu: jeden design v jedné rovině. Žádný schodek, ale krásně čistý a zcela bezpečný přechod ze stylové dlažby rovnou do bazénu. A co víc? Lem má praktický vlnolam – který funguje při skoku do vody tak, že zlomí o sebe vlnu a vrátí většinu vody zpět do bazénu. Rozumí si se slanou i sladkou vodou. Velkou výhodou je naše vlastní výroba. Keramické bazénové lemy vyrábíme v Česku, na zakázku, na míru Vašemu bazénu. A to v rychlých termínech dodání a špičkové kvalitě. Lemy vyrábíme z námi dodávané certifikované italské dlažby s protiskluzem R11 A+B+C. Vybrat si u nás můžete z široké nabídky bazénových lemů. Zakládáme si na detailech. Více se o bazénových lemech dozvíte zde: BAZÉNOVÉ LEMY.

Terasa s bazénem jako místo zábavy a relaxace si zaslouží opravdu reprezentativní vizáž. Samozřejmostí je perfektní design, čisté linie, spousta prostoru a světla – zkrátka italský styl, který je pro moderní bazény tou nejpřirozenější volbou. Terasa i bazén z nádherné velkoformátové dlažby se stanou chloubou vašeho bydlení.

gallery image

Velkoformátová dlažba s bazénovými lemy je prostě „in“. Co všechno získáte?
  • Prostor kolem bazénu v jedné rovině a jedné linii
  • Plynulé navázání na vstup do bazénu. Bez schodů a bez zakopávání
  • Úsporu vody. Bazénové lemy zajistí funkci vlnolamu
  • Bezpečnost. Všechny naše dlažby mají certifikovaný protiskluzný povrch: kategorie R11, A+B+C
  • Dokonalý vzhled. Dlažba se ani po letech nemění. Nevadí jí slunce, kyselé deště ani mráz
  • Dlouhou životnost. 2 cm dlažba se venku usazuje na polohovací terče, bez lepení. Pouze bazénový lem musí být odborně nalepený
  • Jednoduchou údržbu. Vapka a ruční stěrka stačí

Teď ještě vybrat správný odstín dlažby. Víte, že tmavá venkovní dlažba se na slunci dokáže rozpálit až na 80°C? Vsaďte na klasické světlé odstíny, které terasu skvěle otevřou, provzdušní a odlehčí celý prostor.

Toužíte raději po bazénu v interiéru? I ten může být po všech stránkách perfektní. U krytých bazénů je vedle krásné dlažby a bazénových lemů dobré pamatovat také na výběr fólie. Ta ovlivní barvu vody, a zároveň tvoří kontrast s vybranou dlažbou. Podlahové topení, komfortní a bezpečné, je u interiérových bazénů samozřejmostí.

gallery image

Udělejte ke svému bazénu první krok a kontaktujte nás ještě dnes. Specialista z RIVESTI přijede až k vám a vše spolu důkladně proberete přímo na místě vašeho budoucího bazénu.