Terasa je nejpříjemnější místo v domě, ať je i nejkrásnější

TERASA JE NEJPŘÍJEMNĚJŠÍ MÍSTO V DOMĚ, AŤ JE I NEJKRÁSNĚJŠÍ

Je mnoho důvodů, proč toužíme po vlastním domě, ale upřímně: terasa je prostě nejvíc. I nejluxusnější bydlení by bez terasy bylo poloviční. Je to nejpříjemnější místo v domě, určené výhradně k zábavě a odpočinku. Magický prostor mezi dvěma světy – interiérem a zahradou – musí spojovat to nejlepší z obou. Vaše terasa si zaslouží být nádherná, výstavná, příjemná a bezpečná.

gallery image

Může den začít lépe než společnou snídaní na terase? A skončit příjemněji než posezením tamtéž, se sklenkou vína a výhledem na západ slunce? Těšíte se více na letní grilovačku u bazénu s přáteli, nebo až se sami zachumláte v lehátku do deky a otevřete knížku? V každém případě si vaše terasa zaslouží nejlepší péči. Přemýšlejte, jak ji vyšperkovat k úplné dokonalosti v každém ročním období a počasí.

Krása je v jednoduchosti, dokonalost je v harmonii. Sjednoťte styl i plochu své terasy. Znakem moderní terasy jsou velkoformátové dlažby. Slaďte do harmonické jednoty také doprovodné prvky, jako je bioklimatická pergola, navazující bazén, vířivka či venkovní kuchyně. Který z oblíbených motivů keramické dlažby bude zdobit vaši terasu? Kámen, dřevo, kov, nebo cementová stěrka?

gallery image

Bazén, nebo vířivka? Vaše terasa samozřejmě potřebuje třešničku na dortu, a co může být lepšího než stylový vodní prvek pro sport či relaxaci? Bazén je nejvíc, ale potřebuje prostor. Terasu s vířivkou, si můžete pořídit nejen k vlastnímu domu, ale i luxusnímu bytu.

Keramické velkoformátové dlažby o síle 20 mm mají spoustu výhod. Kde začít?
  • Nehrozí odmrznutí. Usazují se bez lepení na polohovací terče.
  • Podkládaní pivními tácky patří do hospody, ne na terasu. Celý prostor je precizně srovnaný do roviny a nábytek se nehoupe.
  • Plynulé navázání na vstup do domu. Žádné schody, žádné zakopávání.
  • Neuklouznete. Ani u bazénu nebo po dešti. Všechny naše dlažby jsou protiskluzné (certifikovaný protiskluz kategorie R11, A+B+C). Nevadí ani otevřený prostor mimo zastřešení.
  • Nemění vzhled. Nevadí slunce, kyselé deště ani mráz. Stačí pravidelná jednoduchá údržba.
  • Vapka a ruční stěrka stačí. Nic jiného k údržbě nepotřebujete.
  • Grilujte a vařte bez omezení. Uhlíky snadno zametete, mastnotu a rozlité nápoje setřete.

gallery image

Detaily dělají dokonalost. U terasy je jich hodně a na všechny je třeba pamatovat. Správné odvodnění. Zakončení dlažby. Napojení dlažby do trávy. A mnoho dalších. Důkladnou přípravou a precizním měřením to všechno začíná. Doporučujeme proto využít služby Výjezd se zaměřením a náš specialista z RIVESTI, s vámi vše probere přímo na místě vaší budoucí terasy.