Výhody velkoformátové dlažby v interiéru

VÝHODY VELKOFORMÁTOVÉ DLAŽBY V INTERIÉRU

Projít se bosky po hladké vyhřáté podlaze! Co může být krásnějšího? Kdybyste vybírali podlahy pro své bydlení všemi svými smysly, zvolili byste neomylně velkoformátové dlažby. Jedině ony dokážou vytvořit z vašeho domova noblesní palác.

gallery image

Dokonalost. Ze všech superlativů, kterými lze ověnčit keramické velkoformátové dlažby, je právě dokonalost nejvýstižnější. Dokonalá elegance. Dokonalá čistota. Dokonalý komfort. Co jiného než dokonalost si zaslouží vaši nejbližší? Žádný jiný povrch si děti tolik neužijí. Vyhřátá dlažba je ideální pro jejich hry nebo bezstarostné povalování. A jak je nám samým příjemné projít se po dokonale vyhřátém povrchu!

Proč vypadají keramické velkoformáty i po letech tak perfektně? Spojení tradičních materiálů a nejmodernějších technologií stvořilo dokonale udržitelnou krásu. Dlažba je zcela nenasákavá, nepustí do sebe žádnou špínu ani vodu. Zatímco sebetrvanlivější přírodní materiál časem degraduje, dlažba zůstává stále perfektní.

gallery image

Pusťte na to robota a o víc se nestarejte. Úklid a údržba nemohou být jednodušší. Dokonce stačí obyčejný mop. Dlažba je voděodolná. Nevadí rozlitá káva v obýváku, stopy po vaření v kuchyni ani řádění dětí v koupelně. Stačí přetřít, a opět bydlíte ve svém noblesním paláci.

Další benefity velkoformátových dlažeb? Kde začít, když je jich tolik?
  • Hygiena především. Roztoči ani nečistoty nemají na hladkém keramickém povrchu šanci.
  • Mazlíčci vítáni. Žádné drápky keramické podlaze neublíží.
  • Vracíte se pro něco nepřezutí? Ani podpatky ostré jako jehly keramickou podlahu neohrozí.
  • Radiátory pošlete do důchodu. Podlahové topení pod dlažbou vyhřeje bydlení nejpříjemněji.
  • Ideální pro spojení interiéru s venkovní terasou. Jednolitá krása a opticky zvětšený prostor.

gallery image

Získejte pro své bydlení tu nejelegantnější dlažbu v italském stylu. Zvolit si z imitace mramoru, kovu, dřeva i bohaté škály barev tu nejlepší variantu vám usnadní experti z ateliéru Rivesti. U šálku skvělé italské kávy pečlivě vyslechneme všechna vaše přání a rovnou vás provedeme galerií krásných dlažeb. Objednejte se na nezávaznou konzultaci.