Kuchyně je vaše království. Povyšte přípravu pokrmů na zážitek

KUCHYNĚ JE VAŠE KRÁLOVSTVÍ. POVYŠTE PŘÍPRAVU POKRMŮ NA ZÁŽITEK

Kuchyně je živé centrum bydlení. Místo, které patří jen vám a vaší rodině. Jako středobod domu si zaslouží být dokonalá. V žádné jiné místnosti se tolik nesnoubí požadavky na krásu, komfort a trvanlivost. Kuchyně dostává nejvíce zabrat: každodenní provoz, příprava pokrmů, nápojů i rychlých občerstvení, teplotní výkyvy při vaření – to není jen tak. Má-li mít šmrnc, a přitom dobře sloužit, nesmí se ošidit sebemenší detail. Chce to pravou italskou kuchyni, kde se vytříbený design pojí s nekompromisní praktičností. Dopřejte si kuchyni jako v italském šlechtickém sídle na břehu moře.

gallery image

Kuchyně s luxusní italskou dlažbou jsou opravdu vzorem praktičnosti. Velkoformátová dlažba jim vdechne noblesní atmosféru a k tomu vytvoří ideální prostředí pro komfortní přípravu pokrmů a nápojů. Rozpálené hrnce ani rozlité tekutiny kvalitní dlažbě neublíží. Velkoformátová dlažba přitom vypadá tak skvěle, že kuchyním sluší nejen na podlaze, ale i za varným centrem v čele linky. A samozřejmě na kuchyňském ostrůvku, který bude vaším královstvím.

Jaké jsou další výhody luxusních kuchyní s velkoformátovou dlažbou? Je jich celá řada:
  • Nejodolnější povrch. Při běžném provozu ho nepoškodíte.
  • Nepraská. Stačí dobrý obkladač a kvalitní lepení.
  • Neotlačí ji ani těžký nábytek nebo lednička.
  • Hygiena. Roztoči ani nečistoty nemají na hladkém keramickém povrchu šanci.
  • Údržba. Robot nebo mop úplně stačí.
  • Stálý vzhled. Desítky let. Jako žádný jiný povrch.
  • Spáry. Prakticky je nevidíte. Při formátu 3 x 1 m zmizí úplně.
  • Podlahové topení v kombinaci s dlažbou vytvoří dokonalý komfort.
  • Spojením s dlažbou v obýváku či chodbě vznikne čistý prostor plný italské elegance.

gallery image

A především dlažby naprosto skvěle vypadají. Imitaci kovu, dřeva či mramoru nerozeznáte od originálu. Mramor a jeho žilnatý blesk vás nadchnou pokaždé, když do své kuchyně vstoupíte. Nebo vyberete pro zdůraznění moderního charakteru své kuchyně exkluzivní vzor cementové stěrky?

Kuchyňský ostrůvek je kapitola sama pro sebe. Tak jako je kuchyně centrem domova, je ostrůvek středobodem kuchyně. Musí proto být elegantní, ale stejně tak vysoce praktický – vždyť je to koneckonců hlavní pracovní plocha. Jděte na to chytře a nechejte si udělat ostrůvek dokonale ergonomický, tedy podle své vlastní výšky. Přece vás ve vaší luxusní kuchyni nebudou při každém vaření bolet záda! Nechejte si poradit našimi specialisty a získejte kuchyni s perfektním ostrůvkem.

gallery image

V kuchyních v luxusních bytech, kam se výškově nevejde teplovodní podlahové topení, si můžete dopřát parádní elektrické podlahové vytápění. Do podlahy ho lze instalovat i během rekonstrukce. Stačí mu malá výška. Nepotřebujete souhlas sousedů. Podlahu vyhřeje okamžitě a vy budete ve své útulné kuchyni jako v pokojíčku. Zapíná se snadno přes termostat na stěně nebo přes telefonní aplikaci. Navíc funguje jako kročejová izolace, což ocení i sousedé pod vámi. Přečtěte si o skvělém podlahovém topení více informací.