Dlažby
do interiéru

DLAŽBY DO INTERIÉRU

Najděte zalíbení ve velkoformátových dlažbách od RIVESTI, které dodají Vašemu interiéru pravou italskou noblesu.

Ať už hledáte povrch dlažby ve vzhledu dřeva, mramoru nebo betonu, spolehněte se na jedinečnou kombinaci italského šarmu s moderní praktičností.

Toto video je uloženo na YouTube. Pokud jej přehrajete,
souhlasíte s Podmínkami poskytovaní služeb, ktere naleznete zde.

Potřebujete poradit
s výběrem?

REALIZACE

INSPIRATIVNÍ ČLÁNKY

Výhody velkoformátové dlažby v interiéru
Výhody velkoformátové dlažby v interiéru
Projít se bosky po hladké vyhřáté podlaze! Co může být krásnějšího? Kdybyste vybírali podlahy pro své bydlení všemi svými smysly, zvolili byste neomylně velkoformátové dlažby. Jedině ony dokážou vytvořit z vašeho domova noblesní palác.
Terasa je nejpříjemnější místo v domě, ať je i nejkrásnější
Terasa je nejpříjemnější místo v domě, ať je i nejkrásnější
Je mnoho důvodů, proč toužíme po vlastním domě, ale upřímně: terasa je prostě nejvíc. I nejluxusnější bydlení by bez terasy bylo poloviční. Je to nejpříjemnější místo v domě, určené výhradně k zábavě a odpočinku. Magický prostor mezi dvěma světy – interiérem a zahradou – musí spojovat to nejlepší z obou. Vaše terasa si zaslouží být nádherná, výstavná, příjemná a bezpečná.
Kuchyně je vaše království. Povyšte přípravu pokrmů na zážitek
Kuchyně je vaše království. Povyšte přípravu pokrmů na zážitek
Kuchyně je živé centrum bydlení. Místo, které patří jen vám a vaší rodině. Jako středobod domu si zaslouží být dokonalá. V žádné jiné místnosti se tolik nesnoubí požadavky na krásu, komfort a trvanlivost. Kuchyně dostává nejvíce zabrat: každodenní provoz, příprava pokrmů, nápojů i rychlých občerstvení, teplotní výkyvy při vaření – to není jen tak. Má-li mít šmrnc, a přitom dobře sloužit, nesmí se ošidit sebemenší detail. Chce to pravou italskou kuchyni, kde se vytříbený design pojí s nekompromisní praktičností. Dopřejte si kuchyni jako v italském šlechtickém sídle na břehu moře.